Storitve

 

3D izris

Brezplačni 3D izris kuhinje po vaši želji. Kuhinjo prilagodimo vašemu prostoru in vašim željam.Oglasite se v enem od naših salonov po Sloveniji, ali se naročite na izris preko spletnega svetovalca. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam.

Brezplačna montaža

Vsem kupcem kuhinje nudimo brezplačno montažo kuhinje (Pri nakupu nad 1500€ za leseni del kuhinje z že vključenimi popusti), saj tudi tako zagotovimo kupcem najvišjo kvaliteto storitve.

 
 

Brezplačna dostava

Kuhinjo skupaj z gospodinjskimi aparati dostavimo brezplačno stranki na dom po celi Sloveniji. (Pri nakupu nad 1500€ za leseni del kuhinje z že vključenimi popusti) Montaža je v istem dnevu kot dostava.

Strokovno svetovanje

Zavedamo se, da je vsaka kuhinja unikatna in tako tudi pristopamo do naših strank. Izkušeni prodajalci vam bodo svetovali glede barvnih kombinacij, postavitve, designa, izbora gospodinjskih aparatov, in še mnogo več. V prijetnem vzdušju novih salonov Kuhinje plus, kjer si lahko ogledate tudi eksponate kuhinj vas bodo prijazni prodajalci in prodajalke navduševali tudi s svojim strokovnim znanjem.

 
 

Financiranje

Dodaten gotovinski popust Plačilo na obroke: diners ali american express Plačilo na obroke preko trajnika Vse ostale plačilne kartice( karanta, Visa, Matercard,...).

Meritve na domu

Zaradi zagotavljanja dobre kvalitete prodaje, je priporočeno, da naredimo tudi sami izmero prostora pri vas doma. Tudi ta storitev je seveda pri Kuhinje plus brezplačna. Montaža kuhinje tako poteka bolj gladko, kuhinja pa je res prilagojena vašemu prostoru tako kot mora biti.

 
 

Možnost nakupa samo bele tehnike

Našim strankam ponujamo možnost nakupa tudi samo bele tehnike, svetovanje in konkurenčne cene vseh zastopanih blagovnih znamk. Za ponudbo se obrnite na najbližjo poslovalnico ali nas kontaktirajte preko našega spletnega svetovalca. Z dolgoletnimi izkušnjami pripomoremo tudi k pravi izbiri nakupa vgradnih in prostostoječih apara

tov.